Sunteţi aici: Pagina principală // Actualitate

Telefoane confiscate de politie la Carligul Mic

Poliţiştii din Călimăneşti au organizat săptămâna aceasta  o acţiune preventivă pe DN7, în zona Viaductului Cârligu Mic, pentru depistarea persoanelor care practică cerşetoria şi a celor care comercializează diferite produse către conducătorii auto staţionaţi în coloană, la semafor.
În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi Vasile M., de 31 de ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi şi Suray B., de 32 de ani, din Bucureşti, care se deplasaseră în zonă cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi ofereau spre vânzare, participanţilor la trafic, telefoane mobile, marca Nokia E71. Cu ocazia controlului efectuat, asupra celor doi şi a autoturismului au fost identificate 26 de telefoane mobile, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Poliţiştii au mai stabilit că cei doi tineri reuşiseră să vândă cinci telefoane mobile, pentru care obţinuseră suma de 600 de lei şi 50 de euro.
Telefoanele şi banii au fost ridicaţi în vederea confiscării, aparatele telefonice urmând a fi expertizate pentru a se stabili dacă sunt sau nu contrafăcute.


Postaţi pe: FacebookScrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.