Sunteţi aici: Pagina principală // Economie

Sursele alternative de energie, tema de discutii la CCI

Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, în parteneriat cu IPA CIFATT Craiova, a organizat vineri, 2 iulie a.c., conferinţa cu tema „Surse regenerabile şi alternative de energie – cheia unui viitor durabil”. Întâlnirea a avut ca obiectiv principal prezentarea oportunităţilor de investiţii, tehnologii disponibile pe plan naţional şi oportunităţi de finanţare pentru proiectele în domeniul resurselor regenerabile şi alternative.
Importanţa surselor de energie regenerabilă şi posibilităţile de finanţare a proiectelor în domeniu au fost temele principale dezbătute la Râmnicu Vâlcea de către specialişti de la Universitatea Politehnică Bucureşti, Institutul de Cercetări pentru Hidraulică şi Pneumatică, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Iaşi, IPA CIFATT Craiova, ICSI Râmnicu Vâlcea şi firme cu activităţi în domeniu. Agenda evenimentului a cuprins politicile europene şi naţionale în domeniul energiilor alternative şi regenerabile, posibilităţi de iniţiere a unor afaceri zonale în domeniul energiilor regenerabile, tehnologii disponibile pe plan naţional în domeniile biocombustibili/energie solară/ construcţii şi oportunităţi de finanţare pentru proiecte în domeniul energiilor regenerabile şi alternative.


Postaţi pe: Facebook5 comentarii la " Sursele alternative de energie, tema de discutii la CCI "

 1. ciprian_m spune:

  Am gasit un site foarte interesant care cu ajutorul turbinei gravitationale vrea sa produca energie electrica…este o inventie destul de indrazneata care sper sa prinda…

  <a href=”http://www.surseenergie.ro”>Turbina gravitationala</a>

 2. ciprian_m, spune:

  srry am incercat sa fac si eu treaba …si nu am reusit…uite site-ul corect:
  http://www.surseenergie.ro

 3. Silvian Lica spune:

  Va prezentam o inventie romaneasca care foloseste forta gravitationala cu randament maxim in producerea lucrului mecanic utilizat la producerea energiei electrice; http://www.turbinagravitationala.ro.
  Asteptam sa ne contacteze specialistii in domeniile fizica-mecanica si energetica pentru a forma echipa de pregatire a inventiei in societate.
  Cautam sa formam o echipa (pentru pregatirea implementarii inventiei in societate) de proaspeti absolventi sau/si profesori pensionari ai facultatilor de Fizica-Mecanica si Energetica,.
  Inventia utilizeaza turbine gravitationale (complet noi in tehnica si care nu au nimic in comun cu cele existente), precum si multiplicatoare de foarte mari demensiuni care vor dezvolta de la 4 rotatii /minut la axul turbinei, la circa 3000 rotatii/minut-la mai multe axuri necesare generatoarelor disponibile.
  Va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:
  1.Analizati in detaliu descrierea inventiei.
  2.Verificati corectitudinea formulelor si a calculelor.
  3.Transmiteti-ne comentariile dvs. argumentate referitoare la inventie(prin formularul de contact)
  4.Veti primi spre analiza proiectul preliminar pentru intelegerea mai detaliata a inventiei.
  5.Transmiteti-ne comentariile dvs ref. la proiectul preliminar.
  6.Dupa studierea atenta a comentariilor dvs. argumentate persoanele care aduc cele mai complete si corecte comentarii la materialele analizate, vor fi acceptate in echipa de pregatire a implementarii inventiei in societate cu participarea la beneficii extraordinare.
  Nota: doar doua persoane vor fi si salarizate (un specialist in fizica mecanica si un specialist in energetica), restul persoanelor care s-au implicat in proiect vor face parte din echipa doar daca doresc sa desfasoare activitati in regim de voluntariat pana la obtinerea beneficiilor din aplicarea inventiei.
  Sarcinile echipei de pregatire a implementarii inventiei:
  – NU va realiza proiectul final de fabricatie si NU va realiza macheta sau prototipul (aceasta sarcina revine firmelor coordonatoare a unei zone continent)
  – Va executa (coordona) activitatea de proiectare (schite) pe computer:
  – Va coordona (executa) activitatea de realizare a prototipului virtual;
  – Va reprezenta firma dpdv tehnic.
  Va realiza orice este necesar pentru implementarea inventiei in societate la nivel mondial.

 4. liviu spune:

  A scapat de la Sopoca o gasca de 3 indivizi,se prezinta inventatori si co-inventatori la o asa-zisa Turbina Gravitationala,aveti mare grija…..

 5. Gabriel spune:

  Nimeni nu da cu batul in pomul care nu are rod!

Scrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.