Sunteţi aici: Pagina principală // Special

Retea de contrabanda cu tigarete, destructurata de politistii valceni

Poliţiştii din Horezu, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare – Secţia Vâlcea şi ofiţeri SJIPI Vâlcea, au declanşat o acţiune ce a vizat destructurarea unei reţele de producere, depozitare şi comercializare ilegală a ţigaretelor.
Cu această ocazie, au fost executate un număr de 7 percheziţii domiciliare şi controale economice pe raza localităţilor: Râmnicu Vâlcea, Lăpuşata, Roşiile şi Slătioara, respectiv la două locaţii în care se produceau ilegal ţigarete, două depozite de ţigarete şi tutun, precum şi trei puncte de comercializare.
Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării:  7 dispozitive manuale de încărcat ţigarete; 1 dispozitiv pentru rulat folie, respectiv confecţionat ţigarete;1 aparat de măcinat tutun; 3 ciocănele cu arome pentru ţigări şi o seringă folosită pentru aromarea tutunului; 13,8 kg tutun, 11.983 ţigarete şi suma de 2.913 lei.
Ca urmare a activităţilor desfăşurate,  la sediul Poliţiei Horezu au fost conduse 5 persoane, învinuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu învinuiţii în stare de libertate.


Postaţi pe: FacebookScrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.