Sunteţi aici: Pagina principală // Politică

Primarul Voicescu spera la un procent de 70-80% si 11 dintre cei 13 consilieri

• « Îmi voi face campanie electorală şi voi trata cu seriozitate contracandidaţii »

În privinţa campaniei electorale, primarul Voicescu recunoaşte că şi-ar fi dorit să aibă candidaţi puternici, să aibă cu cine să se bată pentru un nou mandat de primar la cârma administraţiei locale. Deşi nu are candidaţi de luat în seamă, prim-gospodarul din Fârtăţeşti anunţă că îşi va face campanie ca şi cum ar începe acum pentru prima dată lupta câştigării fotoliului de primar: „Am trei contracandidaţi: unul de la PDL, altul de la PPDD, iar celălalt de la Partidul Verde. Este o confruntare ca orice meci de fotbal, dar este un meci politic. Adversarii trebuie luaţi foarte în serios. Deşi, în opinia unora, contracandidaţii sunt mult mai slabi decât mine, eu îi consider la acelaşi nivel. Voi lua foarte în serios campania electorală, îmi voi face campanie ca şi cum aş intra pentru prima dată în Primăria Fârtăţeşti, dar voi lucra cinstit, elegant, fără să jignesc. O să arăt ce am făcut şi le voi spune oamenilor ce voi face. Oamenii au încredere în mine, pentru că m-am ţinut de cuvânt atunci când am promis ceva. Mai bine nu le-am promis şi le-am arătat că pot să fac anumite lucruri şi fără promisiuni. Eu cred că m-am ţinut de cuvânt în aceşti 15 ani şi am lucrat inginereşte, pentru că sunt inginer TCM, şi unde am scuipat nu am lins. Voi lupta cot la cot cu adversarii mei politici fără să-i jignesc şi fără să-i atac: fiecare să vină cu oferta electorală. Am cei mai buni oameni din comună: profesori, învăţători, poştaşi, chiar şi patroni. Am o echipă excepţională, cu oameni excepţionali, foarte bine pregătiţi, având studii medii până la studii superioare. Sunt oameni iubiţi în satele din care provin şi respectaţi de localnici. Voi lua 11 din cei 13 consilieri fără probleme.”, crede primarul din Fârtăţeşti.

Bisericile, în atenţia primarului
Printre obiectivele pe care primarul din Fârtăţeşti şi le-a propus în noul mandat se află şi asfaltarea drumului spre Mănăstirea Schit, care este şi cel mai înalt punct al comunei. Om credincios, Voicescu a avut în vedere în permanenţă bunăstarea locaşelor de cult: „Acolo ne întâlnim de trei ori pe an cu toţi preoţii din comună şi cu enoriaşii noştri. Împreună cu preotul Ion Gâju vreau ca, în următorul meu mandat, chiar din toamnă, să facem o mănăstire adevărată acolo. Vrem chiar să aducem un călugăr sau nişte măicuţe în zonă. Vreau să finalizez cele două biserici pe care le am în lucru. Am refăcut din temelii Biserica de la Giuleştii de Sus, pentru că a ars în urmă cu câţiva ani, şi am făcut-o aproape mănăstire. Suntem deja la tencuieli şi vom începe picturile. Vreau să o dau acelui sat, Giuleştii de Sus, în perfectă stare. O a doua biserică, construită tot de jos, la care lucrăm acum, este cea din satul Dejoi.”, a mai adăugat Voicescu.

Şcolile au fost reabilitate
Administraţia locală se poate mândri cu numeroase proiecte finalizate printre care modernizarea şcolilor, considerând că este necesar ca elevii să beneficieze de aceste facilităţi, pentru a nu fi nevoiţi să meargă în oraş pentru a studia: „Am avut în vedere modernizarea tuturor şcolilor şi a grădiniţelor din comună şi dotarea acestora cu mobilier, dar şi cu centrale termice. Cred că este absolut necesar ca atât elevii, cât şi copiii să aibă toate condiţiile desfăşurării normale a activităţii de învăţământ. Încă de când am ajuns în funcţie am avut în vedere reabilitarea şcolilor şi o să le am în vedere şi în următorul mandat. Chiar mi-am propus aducerea unui al patrulea microbuz şcolar, care este necesar pentru a transporta copiii, deoarece comuna este mare şi avem şi foarte mulţi elevi şi preşcolari.”, a adăugat primarul Voicescu.


Postaţi pe: Facebook



Scrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.