Sunteţi aici: Pagina principală // Sport

Oltchim a batut Zvezda cu 31-27 si este lidera grupei

Maier Ramona-fainaLIGA CAMPIONILOR / Oltchim a bătut cu 31-27 (18-16) pe Zvezda şi are maxim de puncte.

Campioana României a urcat în fruntea grupei C după ce a bătut trupa lui Trefilov şi aşteaptă acasă Gyor-ul.

Oltchim a pornit mai greu în grupele Ligii Campionilor, dar începe să o ducă tot mai bine. După un succes cu emoţii obţinut la Itxako, campioana României nu i-a dat nici o şansă Zvezdei şi a bătut-o mai clar decât o arată scorul final, 31-27.

Venirea lui Evgeni Trefilov a fost privită cu circumspecţie de Oltchim, gândindu-se doar la momentele negre pe care antrenorul rus le-a oferit României în ultimii ani. O descindere care a pus însă în gardă trupa lui Radu Voina, obligată să câştige partida de aseară pentru a nu-şi periclita parcursul viitor în cea mai tare competiţie din Europa.
În prima repriză, campioana României a evoluat cu suişuri şi coborâşuri, trecând foarte repede de la o stare la alta. S-a desprins la patru goluri (10-6), după nici 15 minute, dar s-a văzut egalată rapid, pe fondul unor ratări cât roata carului.

Apărarea a dat tonul victoriei

Adevăratul Oltchim a început să funcţioneze abia după pauză (scor 18-16), cu ajutorul apărării sufocându-şi masivele adversare. Gabriela Szucs şi Steluţa Luca au închis toate culoarele de aruncare sau pătrundere, Paula Ungureanu a pus lacăt la poartă, iar jocul s-a simplificat. Vâlcea s-a desprins până la şapte goluri spre final (30-23) şi putea să o facă şi mai clar dacă n-ar fi ratat cu seninătate câteva contraatacuri, Ramona Maier fiind într-o zi cu ghinion. Până la urmă, Oltchim a câştigat cu 31-27, obţinând un succes liniştit care o propulsează în postura de lider al grupei C.


Postaţi pe: FacebookScrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.