Sunteţi aici: Pagina principală // Actualitate

Gutau ramane in PDL

Deputatul de Vâlcea Samoil Vâlcu a declarat, sâmbătă, că primarul Mircia Gutău, condamnat definitiv si irevocabil la trei ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită, nu a fost exclus din partid şi va activa în PDL până la finalizatea tuturor căilor de atac în instanţă.

„Avocaţii lui Gutău lucrează la nişte căi de atac extraordinare. În momentul în care se epuizează toate aceste căi, atunci se va lua o decizie în cazul lui Gutău”, a spus deputatul PDL, care a precizat că în cadrul reuniunii de la Poiana Braşov nu a fost discutat acest subiect.

Preşedintele PDL, Emil Boc, declara, miercuri seară, că Mircia Gutău va fi exclus din partid, în baza statutului care stabileşte că orice persoană condamnată trebuie exclusă din formaţiune.

Avocatii lui Gutău au depus o contestaţie în anulare împotriva deciziei instanţei supreme

Octavian Fieroriu, avocatul lui Mircia Gutău, a depus, joi, o contestaţie în anulare împotriva sentinţei formulate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul edilului din Rm. Vâlcea, precum şi o cerere de amânare a executării pedepsei.
„Este cert faptul că lucrurile nu se prezintă bine la forul suprem al justiţiei, când doi judecători spun într-un fel şi al treilea. Am formulat o contestaţie în anulare împotriva sentinţei formulate şi o cerere de amânare a executării pedepsei. Este o cale extraordinară de atac, nu pot să ştiu care sunt şansele de succes ale acesteia, însă ca apărător am datoria să încerc, mai există o şansă”, a declarat Octavian Fieroiu.


Postaţi pe: FacebookScrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.