Sunteţi aici: Pagina principală // Politică

Decapitarea PD-L incepe din nord

Zilele trecute, conducerea PD-L Vâlcea a demarat seria analizelor interne privind rezultatele celor patru runde de alegeri desfăşurate din 2008 şi până în prezent. Analiza a început cu nordul judeţului, fiind pusă sub lupă activitatea organizaţiilor locale din oraşele şi comunele componente ale Colegiului Brezoi.
De asemenea, preşedinţii organizaţiilor locale ai PD-L Vâlcea, din 23 de localităţi vâlcene, componente ale acestui Colegiu, au prezentat conducerii partidului problemele întâmpinate în activitatea desfăşurată până acum.
„I-am felicitat pe cei care au obţinut rezultate bune şi i-am încurajat să muncească mai mult pe cei care au obţinut rezultate sub scorul partidului în competiţiile electorale desfăşurate până acum. O evaluare corectă a rezultatelor ne ajută să luăm măsuri care în timp să ducă la întărirea organizaţiilor noastre locale. Vom ţine cont de părerea membrilor noştri şi îi vom consulta în deciziile importante ale partidului. Avem obiective clare pentru 2012: preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi 30 de primari. Acestea nu pot fi atinse fără eforturi susţinute, care presupun în primul rând contactul direct cu oamenii. În plus, vrem să venim la alegerile locale din 2012 cu cei mai buni oameni, pentru a obţine cât mai multe mandate de primari şi consilieri locali.”, a declarat Mircia Gutău, liderul PD-L Vâlcea. Vicepreşedintele Romulus Bulacu a adăugat că toţi membrii PD-L implicaţi în viaţa publică trebuie să aibă ca prioritate cetăţenii, iar acest lucru trebuie să se vadă în toate activitatea desfăşurată de aceştia. „Am început pregătirea alegerilor interne şi am inventariat problemele din zonă, pentru a putea rezolva cât mai multe. Urmează doi ani şi jumătate în care nu este campanie electorală, deci ne putem ocupa serios de realizarea de investiţii.”, crede Bulacu. Favorit pentru funcţia de preşedinte al partidului rămâne Emil Boc. Momentan, pentru a candida la şefia Consiliului Judeţean Vâlcea, Gutău îl susţine pe Romulus Bulacu. Decizia nu este însă definitivă. „După ultimele discuţii există această variantă, dar nu este şi ultima, depinde de ceea ce se va întâmpla în următorii doi ani, dar este o variantă pe care partidul a luat-o în calcul.”, a afirmat vicele democrat-liberal.


Postaţi pe: FacebookScrieţi un comentariu

Copyright © 2012 Ultimele stiri – Impact Real. Toate drepturile revin.